שמן נרולי אתרי


שמן ניצת התפוז - נרולי יש למהול בשמן בסיס בכבישה קרה לפני השימוש מתוך אתר ספירולינה: שמן הנרולי נקרא גם פריחת התפוז, מדובר בעץ הדרי עם פריחה לבנה יפיפיה. לא סתם הוא אחד השמנים היוקרתיים ביותר בארומתרפיה ובקוסמטיקה בכלל, בכדי להפיק כמות קטנה יחסית של שמן יש צורך להשתמש בכמות גדולה של פרחים אשר נקטפים פעמיים בשנה בלבד. הנרולי משפיע על מערכת העצבים המרכזית ועל מצב הרוח, מרומם, משמח, מעניק את כוחות הנפש והאופטימיות הנדרשים בכדי להתרומם מדיכאון, משברים, טראומות, לאחר לידה, חודר לעומק הרגשות, מפחית חרדות והיסטריה, הפרעות שינה,


60 
  • משלוח: